DEELNEMERSINFORMATIE

Download hieronder beeldmateriaal van Vrouw! 2017
Wenst u meer of andere beelden neem dan gerust contact met ons op.

Logo
Beeld Vrouw! vierkant
Beeld Vrouw! rechthoek
Beeld Vrouw! staand
Foto’s

Wij bieden de mogelijkheid om extra faciliteiten via ons in te huren. Denk hierbij aan standbouw, stroom, water, verlichting, standinrichting, groenvoorziening, internet en schoonmaak.

Staat het gewenste meubilair niet op het standaard formulier of in onze speciale exposanten webshop. Neem dan contact met ons op voor uitgebreidere mogelijkheden.

Webshop
In plaats van via het facilitair formulier kunt u uw faciliteiten ook in onze webshop bestellen. Klik hier om naar de webshop te gaan. In uw orderbevestiging is vermeld welk e-mailadres gekoppeld is aan uw online account. Met dit e-mailadres kunt u in het midden van het startscherm een wachtwoord aanvragen. Nadat u op ‘verzenden’ hebt geklikt ontvangt u het wachtwoord in uw mailbox. Rechtsboven in het startscherm kunt u inloggen met de combinatie e-mailadres en wachtwoord.

Wanneer u problemen ondervindt met uw online bestelling kunt u contact met ons opnemen via info@wtcexpo.nl of telefonisch op 0031-58-2941500.

Speciaal voor de exposanten van Vrouw! zijn er  heerlijke Vrouw! lunchpakketten samengesteld. Deze kunt u van te voren bestellen en worden op de stand bezorgd. Op de vrijdagavond kunt u gebruik maken van het standhoudersbuffet in Brasserie The Globe. Ook is er de mogelijkheid tot het aanvragen van een horecapas. U kunt met deze pas tijdens de beurs bij de meeste van onze verkooppunten op rekening consumeren. Na afloop van de beurs ontvangt u een verzamelfactuur van alle bestellingen.

Wilt u gebruik maken van onze horecafaciliteiten. Klik hier voor alle informatie en/of om bestellijsten te downloaden. Ook kunt u hier het aanvraagformulier voor de WTC-betaalkaart downloaden.

Speciale aanbieding overnachting

Speciale aanbieding Beurs Vrouw 2017 Overnachting in een comfort kamer inclusief ontbijt €49,50 p.p.p.n. Op basis van een 2-persoonskamer* Op basis van aanvraag en beschikbaarheid.

Reserveren? leeuwarden@westcordhotels.nl of 058-2334900 Geldig op 10 t/m 12 maart 2017 *1 persoonstoeslag €35,-

Over WestCord WTC Hotel Leeuwarden
Leeuwarden, de trotse hoofdstad van Friesland is zeker een bezoekje waard! Naast alle evenementen die plaatsvinden in Leeuwarden staat de stad bekend om haar prachtige binnenstad, de monumenten in het historisch centrum, de musea en natuurlijk de leuke winkeltjes. Genoeg reden voor een verblijf in ons WestCord WTC hotel.

Dit comfortabele 4-sterren hotel opende haar deuren in 2009 en telt 143 moderne kamers. Alle kamers zijn voorzien van bad en douche, of een douche in combinatie met een stortdouche, apart toilet, minibar, televisie, (wireless) internet, telefoon, kluisje, airconditioning, extra lange en brede bedden en gratis koffie- en theevoorzieningen. Tevens kunt u gebruik maken van de sauna, het solarium en de fitnessruimte.

Het WestCord WTC Hotel staat in directe verbinding met het WTC Expo beurscomplex, de brasserie, het hoogste restaurant en bar lounge van Friesland, de congres- en vergaderzalen en de kantoren van het WTC Expo complex. Bovendien beschikt het hotel over gratis WIFI internet en bevindt het Holland Casino zich naast het hotel. Wanneer u een evenement in het WTC Expo gaat bezoeken of deelnemer bent aan Vrouw!, kunt u gebruik maken van ons speciale arrangement voor een overnachting.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met WestCord op +31 (0) 58 2334900 of via email: leeuwarden@westcordhotels.nl.

Onderstaand kunt u de deelnemerslijst en/of beursplattegrond in pdf openen.

Onderstaand treft u het deelnemershandboek Vrouw! 2017 aan, waarin u alle relevante informatie aantreft.

 

Deelnemershandboek